חברי הקהילה יקרים,
אתם מוזמנים להשתתף במחקר:
שמי יערה תורג'מן לוי ואני סטודנטית ללימודי דוקטורט באוניברסיטה העברית בהנחיית פרופ' אבי קלוגר.
אנו חוקרים רגישות אישיותית – המכונה כרגישות העיבוד החושי (Sensory-Processing Sensitivity (SPS ואנשים רגישים מאוד (Highly Sensitive Persons, HSP's). תכונה זו מאופיינת ברמות גבוהות של רגישות העיבוד החושי ו"מתוכנתת" להיות מעין "רדאר" במשמעות של להיות בקשב רב לגירויים חיצוניים ופנימיים.
במחקר הנוכחי, אנו שואפים ללמוד על התכונה המיוחדת של הרגישות האישיותית – על האנשים הרגישים מאוד, לנסות להבין את התכונה בצורה טובה יותר ולבחון האם יש הבדלים גם בקרב האנשים הרגישים מאוד.
לפיכך, נשמח אם תקדישו מספר דקות למילוי השאלון הבא – לכם זו יכולה להיות הזדמנות ללמוד משהו נוסף על עצמכם ולנו זה יסייע מאוד בקידום המחקר ובהעלאת המודעות לתכונת הרגישות האישיותית.
כדי להבטיח אנונימיות במילוי השאלון, נבקשכם למלא מספר פריטי מידע ייחודיים שרק אתה יודעים. זה יאפשר לנו לוודא שהתשובות שלכם ייחודיות, ולבקש מכם בעתיד להוסיף לנו מידע באופן שאנו לא נוכל לזהות אתכם.
קישור לשאלון: https://huji.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_5h83bglu0HvLPj7
הייץ לא אוכל לצערי להגיע למפגש של ה10.3 כי אני חייבת לעבוד, מה כדאי לעשות. מעוניינת להרחיב את מעגלי החברה שלי